Skip to main content

Rent My Brain

Rent My Brain

Leen mijn brein voor 1 dag · Verkennend gesprek in je winkel · Opmaken analyse en uitwerken concrete ideeën · Online call achteraf

€ 572

Uw sessie is geboekt!

Mijn robotjes fluisteren mij in het oor dat jij zonet een Rent My Brain traject hebt geboekt. En ik kan alleen maar zeggen dat dat een fantastisch idee was van jou. Ik kijk er dan ook heel erg naar uit om jou te ontmoeten waarbij je een heleboel gaat bijleren. Ik zal je zo snel mogelijk contacteren om een afspraak in te boeken wanneer ik mag langskomen in je zaak.

Tot binnenkort!

Groetjes,
Miet

Keuzestress?

Geen paniek, Contacteer mij en ik help je verder in jouw zoektocht naar het juiste pakket.

Contacteer Rockie

Silver

Bronze + Unlimited Access to facilties from every day from 9am - 10pm, Personal nutritionist, Personal trainer.

$35/mo

Gold

Silver + Fully unlimited access to facility, Bi-monthly therapy, Monthly massage.

$50/mo

Platinum

Gold + Business Coaching, Bi-weekly therapy, Access to cryotherapy and thermotherapy rooms, Spa package discounts.

$100/mo