Skip to main content
OVER ROCKIE

Sidekick Rockie

Al van kinds af aan heb ik het ondernemerschap beleefd. Hierdoor ken ik al het reilen en zeilen en help ik je graag verder in een persoonlijke coaching. Ja ik ben je sidekick zoals Robin van Batman. In mijn coachingtraject gaan we gericht tewerk en deel ik alle kennis en handige tools om te groeien in no time.

Ik ben een jonge ondernemende vrouw met een passie voor het uitwerken van concepten en bedenken van plannen. Hierbij denk ik niet aan standaard uitstappen maar wel aan het proberen van nieuwe dingen die kracht zetten bij wat we doen.

Door mijn 11 jaar lange ervaring in de retail weet ik dan ook perfect welke praktische tips ook jouw onderneming een boost kunnen geven. En ja dit kan zonder grote kosten of tijdverlies.

Miet Vanhaesebrouck

Hey, mijn naam is Miet en ik ben jouw winkel consulent

Ik kom uit een familie vol zelfstandigen. Van thuis uit ben ik dus altijd gestimuleerd om ook zelfstandig te worden en een goede zaak uit te baten.

Op mijn 15de begon ik met mijn studentenjob in de retail. Al gauw leerde ik alle knepen van het vak binnen de kledingwinkels en horeca. Met al het geld dat ik verdiende kocht ik een grote, mooie kettingen van Otazu. Hoe meer ze blonken, hoe meer aandacht ik er voor had. Want dat is wel mijn ding. More is more.

Ondertussen ben ik 35 jaar, getrouwd met Floris en heb ik 2 zoontjes; Mik en Phil. Ze schelen 1 jaar en 6 dagen wat best pittig was in hun eerste levensjaren. Dat toont nogmaals mijn doorzettingsvermogen. Ondertussen zijn ze uitgegroeid tot 2 lieve en zelfstandige jongens.

We hebben ook huisdieren: Oskar onze zwarte langharige poes en Fluffie en Bonnie, twee dwergkonijnen die graag de wereld verkennen bij de buren.

Van een groeiend bedrijf naar winkel consulent

Floris en ik hebben 11 jaar broodjeszaak Noen uitgebaat. We hebben een mooie groei gekend en in de zomer van 2022 hebben we de zaak met veel succes overgelaten.

We haalden heel goede cijfers maar voor mij kwam de sleur er wat in. Ik heb namelijk uitdaging nodig en zoals bovenaan verteld, probeer ik graag iets nieuw.

Veel mensen begrepen onze keuze niet. We hadden namelijk een heel goed draaiende zaak, goede cijfers, veel klanten en het enige dat we moesten doen was meewerken. Een goed vast inkomen waar iedereen naar snakt en vaste werkuren, ideaal te combineren met onze kinderen.

Dat klopt helemaal! Maar dat is niet wat we willen. De uitdaging roept me en het voelde niet meer juist om alle dagen hetzelfde schema te volgen. Floris is terug gaan studeren als landschapsarchitect en ik … Ik koos voor Rockie als winkel consulent!

Met mijn ervaring, ambitie, creativiteit en een goede dosis studiebagage help ik ambitieuze ondernemers om hun zaak tot een volgend niveau te brengen.

Ontdek wat ik allemaal voor jou kan betekenen in een Groei TRAJECT.

Heb jij het idee dat je zaak ook een boost kan gebruiken?

OF ben je gewoon benieuwd wat jij nog meer kan halen uit je klanten? Laat ons dan snel een afspraak plannen om ons hoofden bij elkaar te steken en ook jouw traject op te starten.

Contacteer Rockie